Nejnovější recenze ze sekce Minikuchyně
cena by mohla být přijatelnější
Pořídil jsem jako prozatimní kuchyň do novostavby, než bude kuchyň normální. Po sestavení vypadá dobře
ok
- Do malého bytu perfektní .Ja jsem velmi spokojena
Kdo má malou kuchyni vřele doporučuji. Pro 2 osoby to bohatě stači. Pro rodinu s dětmi bych nedoporučovala. Tento vyrobek splnil mé požadavky.
jeste nezabudovano
Produkt se líbí. Funkčnost vyzkouším až po montáži.
Vypadá krásně, ale nezkoušel jsem. Takhle brzy vyplňovat dotazník není úplně super.
- Montáž do úzké skříňky.
Zboží jsem ještě nerozbalila, ale znám produkt už 20 let.
- výborná multifunkčnost
- vše (nutné) v jednom
- kvalitní materiály
- skvělá ergometrie
- pěkné na pohled
Kuchyňku přivezli poškozenou,ale do týdne zboží vyměnili.
- Nevim
Za ty penize bez problemu nakup
- Do mé malé kuchyně to bylo pefektní řešení. Myčka myje skvěle, trouba peče výborně a i sporák je super.
- Jediné proti, které mě napadá, je fakt, že myčka je trochu hlučnější, než je u současných myček běžné. Ale není to nic, co by se nedalo vydržet.
Do malého prostoru pro single žijící osobu nebo pár je to opravdu super řešení. Poskytne vám tři plnohodnotné spotřebiče v jedné "bedně". Rozhodně mohu doporučit!!
- vhodná barva
- dodací lhůta
- Úspora místa,místo tří spotřebičů stačí jeden.
Budu rekonstruovat kuchyň a toto se mi zdá jako výhodné řešení.
- malinká a ohromně praktická minikuchyňka se vším co je v kuchyni potřeba
- obsahuje chladničku, mrazničku, dřez s odkapávací plochou, varný panel se dvěma plotýnkami většího a menšího průměru
- výška tak akorát, takže se nemusím hrbit
- příznivá cena
- moderní design
- vhodné do kanceláře nebo na chalupu
Minikuchyňku Gorenje máme v kanceláři v práci a musím říct, že by mě nikdy nenapadlo, o jak skvělou a hlavně praktickou věc se jedná. Výška je tak akorát, takže se nemusím nějak moc hrbit a celkově k sobě rozměry ladí. Je ideální i do malých prostor, či na chalupu nebo do kanceláře. Obsahuje chladničku o objemu 103 litrů, mrazničku o objemu 17 litrů, přičemž jednotlivý prostor je oddělen drátěnými poličkami. Dále zde najdete varný panel se dvěma plotýnkami - většího a menšího průměru a samozřejmě i dřez k umývání nádobí s odkapávací plochou. Design je laděn moderně a celkově to tvoří zajímavý a funkční komplet. Cena je více než příznivá. Tato minikuchyňka nám již slouží bez problému nějaký ten pátek a já mohu doporučit.
Zobrazuji 21 - 38 ze 38 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ]